fbpx

Tim bilding organizacija!

Upustite u nezaboravnu avanturu na Savi.

Naše tim bilding druženje na reci pruža nezaboravno iskustvo koje kombinuje predivnu prirodu i razne vodene aktivnosti. Lokacija se nalazi u samom srcu savske oaze, okružena prirodnim lepotama i mirnom atmosferom. Dok se nalazite na našem jedinstvenom ostrvu, osetićete potpuni mir i udaljenost od gradske vreve.

Ova izolovana lokacija omogućava fokusiranje na timski rad i povezivanje među članovima tima. Jedan od glavnih elemenata našeg tim bilding druženja na reci je pristup raznim vodenim aktivnostima. Na raspolaganju su vam kajaci i sup daske za istraživanje reke i okoline. Možete se oprobati u uzbudljivom skijanju na vodi, koristeći modernu opremu i uživajući u brzim vožnjama po površini vode. Za one koji žele nešto drugačije iskustvo, tu je i e foil iskustvo, koje vam omogućava da letite iznad vode dok se krećete na posebnim električnim daskama.

Osim toga, nudimo i mogućnost glisiranja čamcem za one koji žele adrenalin i brze vožnje. Takođe, možete se opustiti uz lagano krstarenje rekom i uživati u prelepim pejzažima koji vas okružuju. Sve ove aktivnosti imaju za cilj podsticanje timskog duha, poverenja i saradnje među članovima tima. Kroz zajedničke izazove i avanture na reci, tim će imati priliku da se bolje upozna, razvije komunikacijske veštine i nauči kako da efikasno rade zajedno.

Pored aktivnog tim bildinga pravimo i druzenja poput razlicitih privatnih proslava. Za vise informacija pišite nam na xteamisland@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *