fbpx

ISLAND HUB startuje od jula.

NE OGRANIČAVAJTE SE NA KANCELARIJU OVOG LETA.

ZAGRLITE SUNCE I PRIKLJUČITE NAM SE NA OSTRVU.

Naš ISLAND HUB je pažljivo osmišljen kako bi pružio inspirativno i prijatno radno okruženje. Tu je prelepa panorama koja pruža očaravajući pogled na okolinu. Kroz velike prozore, prisutni mogu uživati u prirodnom svetlu koje ulazi u prostor i pruža prijatan ambijent za rad. Ova panoramska vizura dodatno inspiriše kreativnost i omogućava povezanost sa spoljnim okruženjem.

Pored toga, ISLAND HUB ima prostor za opuštanje u vidu tropske terase. Ova tropska oaza je dizajnirana kao prostor za relaksiranje i punjenje energijom tokom pauza. Sa zelenilom, tropskim biljkama i udobnim nameštajem, terasa pruža miran ambijent za opuštanje i uživanje u prirodi. Ostrvski HUB-ovci mogu sebi priuštiti trenutak odmora, popiti kafu ili jednostavno uživati u svežem vazduhu dok se pripremaju za sledeći radni zadatak.

Uz dnevnu ulaznicu za ISLAND HUB, pružamo vam mogućnost da koristite naš trening centar u terminima slobodnog treniranja. Ovaj trening centar je osmišljen da vam omogući da probudite svoje telo i utičete na svoje svakodnevno dobro raspoloženje.Slobodno treniranje vam omogućava da odaberete vreme koje vam najviše odgovara, kako biste mogli uskladiti svoje radne obaveze s vremenom za vežbanje. Ova fleksibilnost vam omogućava da se posvetite svom fizičkom zdravlju i kondiciji bez ometanja vašeg radnog rasporeda.

Korišćenje kajaka i SUP daske je takođe uključeno u dnevni paket.

Kapacitet je ograničen na 20 srećnih. Rezervacije se vrše putem zvanične IG stranice ili putem telefona na 064.6468105.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *