fbpx

E FOIL

Od 1. Jula stiže kod nas.

E-foiling je aktivnost koja zahteva određenu veštinu i sposobnost održavanja ravnoteže kako biste uspešno stajali na dasci i kontrolisali svoje kretanje. Učenje novih veština i suočavanje s izazovima koje e-foiling postavlja može biti veoma zabavno iskustvo.

Kada počnete sa e-foilingom, prva veština koju treba savladati je održavanje ravnoteže na dasci dok se krećete po vodi. Ovo može biti izazovno jer morate prilagoditi svoju težinu i položaj tela kako biste ostali stabilni dok se daske podiže iznad površine vode.

Nakon što ste uspeli da održavate ravnotežu, sledeći izazov je upravljanje e-foil daskom. To uključuje korišćenje električnog motora i upravljanje brzinom i pravcem kretanja. Morate naučiti kako pravilno koristiti upravljačku ručicu ili daljinski upravljač kako biste kontrolisali motor i održali stabilnost na vodi.

Još jedna veština koju treba razviti je pravilno kretanje po vodi. To uključuje balansiranje težine tela, pravilno savijanje kolena i korišćenje mišića za održavanje kontrole i stabilnosti. Važno je naučiti kako prepoznati talase, struje i druge faktore koji mogu uticati na vaše kretanje, kako biste mogli prilagoditi svoje pokrete i ostati stabilni na dasci.

Suočavanje s ovim izazovima i uspešno savladavanje ostaviće sigurno jak utisak ovog leta. Kako stičete sve veću sigurnost na dasci, možete početi eksperimentisati s različitim pokretima, skokovima i manevrima. Sve to može dodati dodatnu dozu uzbuđenja i zadovoljstva tokom e-foilinga.

Važno je napomenuti da je učenje e-foilinga proces koji zahteva vreme i praksu. Početak može biti izazovan, ali sa strpljenjem i upornostima, možete postati vešti e-foil vozač i uživati u svim prednostima koje ova aktivnost pruža.

Za više informacija kontaktirajte nas preko naše IG stranice ili putem mail-a xteamisland@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *